8 september
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
08 September 2007 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Dank jullie wel voor de lieve berichtjes, ik heb niet zoveel tijd om ze nog persoonlijk te beantwoorden, maar dat komt later nog… Straks ga ik naar Tygervalley, een grote shopping moll, waar ik ff sportschoenen ga kopen. Er is hier een hele relaxte fitnessruimte, ik heb echt zin om weer wat te gaan sporten. Gisteren ben ik voor t eerst op t strand geweest, met de auto, samen met Gabrielle, mijn buurmeisje, Nederlands meisje dat hier onderzoek doet, en Mark, die jongen die hier samen met mij is aangekomen met wie ik een auto huur. Ik heb zelf gereden… aan de linkerkant van de weg dus… Ik zag er wat tegenop, maar t viel me alles mee. Al heb ik wel een stoepje geraakt en bijna iemand zn deur eruit gereden (maar dat was zijn schuld). Wel had ik m in Kaapstad echt geweldig ingeparkeerd.. strak tegen de stoep… alleen was het daar zo schuin dat Gabrielle haar deur niet open kon doen want dan raakte de deur de stoep. Ik vond het wel heel erg stoer om met uitzicht op de hele stad en de twaalf apostelen (groep bergen op een rijtje aan de kust). T strand is ook machtig mooi. We hebben daar ff wat gegeten en gedronken en hebben daarna thuis nog een wijntje gedronken. Was erg gezellig. Woensdag was het ook leuk om met de radiologen uit eten te gaan. Je merkt hier ook veel minder van de hierarchie dan in Nederland, maar misschien komt het wel door de afdeling of omdat ik een buitenlandse student ben.
Maareh…ik ga snel naar buiten, volgende keer een langer bericht.
Oh ja, morgen gaan we met een hele groep naar de Tafelberg, een wandeling maken de berg op en met de kabelbaan naar beneden.
Tot later!!!
Liefs, Els
08 September 2007 - 14:07
Jan:
Hoi Els,
Leuk om weer te delen in je laatste ervaringen! Dat links rijden valt inderdaad wel mee, maar waar ik zelf erg op moet letten is dat ik weer naar links ga als ik heb moeten keren, dit even als tip.
Gisteren weer teruggekomen uit Grenoble (ik was een paar dagen 800km dichter bij je dan je moeder :-) ), deze keer met twee tassen: die eerste had ik vorige maand bij de gate laten staan - niet handig dus. Per telefoon kreeg ik niks gedaan van die gasten van gevonden voorwerpen, maar gelukkig kon ik er persoonlijk weer langs.
Vanmorgen met een medeleerling naar Seppe geweest, terug vloog hij (plaatjes op jboerhout.nl/Seppe met ons huis er duidelijk op). Volgende week wordt het spannend: eerste gecontroleerde vlucht solo (als ik het in de les daaraan voorafgaand tenminste niet verpest).
Heb je al wat foto's geprobeerd te posten? Misschien wel leuk om met je mee te kijken tijdens je tochtje volgende week naar de Tafelberg.
Veel plezier/geluk/succes/etc, etc!
X van je vader
XX van je moeder -
09 September 2007 - 19:16
Beatrix:
Hoi Els, zoals ik lees heb je het naar je zin en is het daar fantastisch mooi.
Dapper hoor dat je daar zomaar rondtuft links nogwel. En ik lees schoenen kopen voor fitness, in welk kuuroord zit je, kom gauw effe kijken!!!!! Kan alleen op dinsdag!
Geniet, maak veel foto's dan kunnen we in de wintermaand december verhalen aanhoren en een diavoorstelling bekijken !!
veel liefs beatrix
09 September 2007 - 20:06
Mary Ann:
Wat een prachtige foto's. Alleen vroegen wij ons af waar de zeehond nu zat. Dat konden we niet goed zien.
Leuk dat we elkaar even gesproken hebben aan de telefoon.
We kijken nu al weer uit naar de volgende serie.!!!
Veel liefs
Pap en mam