7 oktober - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Els Boerhout - WaarBenJij.nu 7 oktober - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Els Boerhout - WaarBenJij.nu

7 oktober

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

07 Oktober 2007 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hallo!

Ik heb nu eigenlijk voor het eerst een klein dipje... Ben erg moe na t weekend en ik merk dat ik niet teveel aan thuis moet denken. Dit weekend zijn we op de lodge gebleven. Ik ben weer voor het eerst sinds mijn introductieweek van de universiteit 7 jaar terug, weer drie dagen achter elkaar uitgeweest... Maar eigenlijk breekt het me nu een beetje op... ;) Gisteren zijn we uitgeweest in de Hemisphere, een club op de 31ste verdieping van een heel hoog gebouw... met uitzicht over Kaapstad dus. Wel heel erg gaaf. Ik was de bob... en had dus op de terugweg een auto vol dronken mensen in de auto die ontzettend veel lol hadden (wat mij een beetje ontging, omdat ik nog in nuchtere staat was... al was het af en toe wel heel grappig... maar dat merkten zij weer niet).
Donderdagavond zijn we ook uitgeweest, nadat we met zn allen pannekoeken hebben gegeten. Vrijdag heb ik het initiatief genomen om naar een winery te gaan (mijn eerste) met weer een grote groep. Daar kon je ook kaas proeven. Ik vond het fantastisch. Wel jammer dat we eigenlijk net een beetje te laat waren en dat we niet zoveel tijd hadden, maar ik ga zeker weer en liefst met een klein groepje. 's Avonds hebben we bij een Mexicaans restaurant gegeten, omdat Gabrielle, mijn buurmeisje weggaat. En daarna zijn we weer uitgeweest. Zaterdag een beetje uitgeslapen en gewinkeld en 's avonds dus naar de Hemisphere. Ik vond het weekend deze keer niet zo spectaculair als de andere weekenden, maar volgende week gaan we naar de Cederbergen. Dit is een gebied met een heel bijzonder landschap van bergen van kalksteen die door erosie allemaal bijzondere vormen hebben gekregen.
Ik ga zo proberen wat te studeren, daar kom ik steeds niet aan toe... en mn hoofd staat er ook vaak niet naar. Maar ik zal het proberen...
Heel veel liefs, Els

• 07 Oktober 2007 - 18:00

Mam:

Hoi Els,
    Het is heel normaal hoor dat je op een gegeven moment een beetje instort na alle belevenissen en het uitgaansleven. Leeftijd??
    Ben je al verhuisd naar een andere kamer, of gaat dit deze week gebeuren?

We hebben hier het weekend weer prachtig weer gehad. Zelfs lekker buiten gezeten, en dat in oktober.

Verder geen bijzonderheden.

Papa gaat weer een klein weekje naar Frankrijk, dus kunnen wij weer lekker lux autorijden. Het is altijd de vraag wie vandaag de auto meeneemt.:) JD of ik.

Leken de pannenkoeken een beetje op onze pannenkoeken? OOk met spek en stroop. mmmmmmmm ik krijg er eigenlijk best trek in.

Hou je haaks. Nog even dan is Olderik er. Succes met de studie en nog een fijne week.

Heel veel liefs
    Mam en Pap.

• 07 Oktober 2007 - 20:39

Beatrix:

Ahoi Els, heb genoten om "na zo'n lange tijd jouw stem weer eens te horen"!!! 'n beetje veel emo.....
    Een dip hoort bij zo'n trip!!! Herken het
    1997/1998!
    Nog effe en dan is het zover dat je niet meer (alleen) de berichtjes hoeft te schrijven dan doen jullie dat samen!!!
    Althans dat verwacht ik, dat ook dan weer iedere week een reuze verslag te zien is op internet,doktrels en..., els nu nog effe genieten van jouw fantastische verhalen, fotos, belevenissen.
    Veel liefs.

• 09 Oktober 2007 - 11:01

Jorrit En Nicole:

Hoihoi! Beetje te moe van het vele stappen? Ik zou ook heimwee hebben, je bent ook al best lang weg. Ik heb jou ook gemist. Maar over twee weken zien we elkaar!! Ik heb je ook een e-mail gestuurd.

Veel liefs Jorrit en Nicole